Best of Louis Armstrong Jazzfesztivál DVD

Best of Louis Armstrong Jazzfesztivál 2004-2009A Bánki tó víziszinpadán évente megrendezésre kerülő Louis Armstrong Jazzfesztivál kép és hanganyagának rögzítése, és megőrzése kiemelt fontosságú a rendezvényt szervező Swing Jazz Kultúráért Alapítvány számára.

Hála ennek a gyűjtőmunkának, az elműlt öt év legsikeresebb és legszebb pillanataitsikerült egycsokorba fogni, és DVD formájában megjelentetni.

A DVD megrendelhető a fenti honlapon keresztül.

 

 
Vadételek a Tó Wellness Hotelben
Tó Wellness HotelA Bánki-tó partján álló Tó Wellness Hotel éttermének ősz-téli kínálata vadételekkel bővült.

Olyan gasztronómiai élvezetekkel kényeztethetjük magunkat, mint a Vadgulyás leves szarvasból és vaddisznóból, Vajban pirított tejszínes fácánmell zöldalmával vagy a Mustáros vaddisznóragu erdei gombával.

He desszertre is vágyik ennyi vadság után, kóstolja meg Tökös-mákos rétesünket!

A teljes étlap elérhető a http://towellnesshotel.hu/etlap oldalon.

Legyen Ön is Tó Wellnes Hotel vendége!

 
Megkezdődött a vadászidény
Országos Magyar Vadászkamara2009. október 1-től szinte az összes vadfaj vadászidénye megkezdődött a Nógrád megyei erdőségekben.

Apontos lista elérhető az  Nógrád megyei Területi Szervezetének honlapjáról a http://www.omvk-nograd.hu/vadaszati-idenyek-49.html címen.

 
Berki Tamás - Bika Jam
Berki Tamás - Bika Jam2009 júniusában készült el a hazai jazz nemzetközileg is elismert énekesének, Berki Tamásnak negyedik albuma. Az album több mint egy órányi muzsikával kényezteti el a hallgatót, és olyan ismert zenészek működnek közre a lemezen, mint Mohai Tamás, és Mohai Győző vagy Horváth Kornél.

A lemez kiadását többek között a Swing Jazz Kultúráért Alapítvány is támogatta.

A lemez megvásárolható a nagyobb lemezboltokban. 

 
Louis Armstrong Tribute CD - Hot Jazz Band
Hot Jazz Band - Celebration with Louis ArmstrongA Tó Wellness Hotel  támogatásával december 19-én került boltokba a Hot Jazz Band vadonatúj CD-je, mellyel a legendás Louis Armstrong zsenialitásának adóznak. A CD-n 16 klasszikus Armstrong dal hallható a Hot Jazz Band újrafogalmazásában. A lemez megvásárolható a nagyobb zeneműboltokban.